Η Ιδέα μας

Καλώς ορίσατε στην Κύθνο και στο EmGard Suites!

Με πολύ μεράκι και σεβασμό στο περιβάλλον δημιουργήθηκε στο υψηλότερο σημείο του Μέριχα ένα όνειρο πολλών ετών. Θα θέλαμε με μεγάλη μας χαρά και τιμή να σας διηγηθούμε με μία σύντομη ιστορία για το πώς χτίστηκε εκεί το EmGard Suites. Ο κύριος Μανώλης είναι ένας άνθρωπος με ζεστή καρδιά, συμπόνια και όμορφες αναμνήσεις από το νησί της Κύθνου.

Από τα παιδικά του χρόνια συνήθιζε να επισκέπτεται το σημείο αυτό πάνω από τον Μέριχα, καθώς εκεί ήταν τα χωράφια και τα ζώα, που φρόντιζε μαζί με τον παππού του. Όσο περνούσαν οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια, τόσο περισσότερο αγαπούσε αυτό το μέρος και ονειρευόταν πάντα να έχει το δικό του σπίτι εκεί, για να μπορεί κάθε μέρα να αναπολεί τις παιδικές του στιγμές και να γαληνεύει με τις εικόνες και τα αρώματα της φύσης.

Περνούσαν τα χρόνια και ο κύριος Μανώλης σκεφτόταν πώς να εκπληρώσει αυτή την επιθυμία του να χτίσει το σπίτι του. Μέχρι που το όνειρο έγινε πραγματικότητα το 2020 και κατάφερε να δημιουργήσει τα πολυτελή αυτά υπόσκαφα κτίρια, όπου όχι μόνο θα μένει ο ίδιος, αλλά όσο γίνεται περισσότεροι φιλοξενούμενοι, για να απολαμβάνουν όσα ο ίδιος θεωρεί ευτυχία στη ζωή.

Σήμερα, με το όνομα EmGard αποκαλεί το πάντρεμα του φυσικού και μοντέρνου χώρου, ο οποίος υπόσχεται να χαρίσει αυθεντικές στιγμές στους επισκέπτες του.

Καλή μας αντάμωση!

Εμμανουήλ Γαρδέρης

emmanouil garderis
Book Now