Δραστηριότητες

kythnos

Στο νησί με τις 100 παραλίες οι δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε είναι πεζοπορία, κατάδυση και βόλτα με κανό-καγιάκ. Εκτός από το κολύμπι στις καταγάλανες παραλίες της Κύθνου, μην παραλείψετε να βιώσετε έστω μία από τις παρακάτω εμπειρίες…

Πεζοπορία

Γυμναστική, καθαρός αέρας και επαφή με τη φύση προορίζεται να ζήσετε αν επιλέξετε την πεζοπορία κατά τη διαμονή σας στην πανέμορφη Κύθνο. Ανακαλύψτε τις διαδρομές της Κύθνου και βρείτε ποια είναι η πιο κατάλληλη για τα γούστα και τις αντοχές σας.

Κατάδυση

kythnos

Ο συναρπαστικός βυθός της Κύθνου σας περιμένει να τον εξερευνήσετε, με πλήρη εξοπλισμό, ασφάλεια και τη βοήθεια ειδικών. Αν είστε λάτρεις του βυθού, κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας και σε όσους αγαπάτε και περάστε αξέχαστες στιγμές κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Κανό – Καγιάκ

kythnos

Μία ακόμη εξαιρετική επιλογή αν ανήκετε στην κατηγορία ανθρώπων που ψάχνουν ξεχωριστές δραστηριότητες στις διακοπές τους. Μαγευτείτε από την αύρα του Αιγαίου και αφήστε το κυκλαδίτικο πνεύμα να σας διαπεράσει σε κάθε άγγιγμα με τη θάλασσα.

Book Now