Το Ξενοδοχείο EmGard Suites

ΠΡΟΦΙΛ

Ευρηματικός σχεδιασμός, μοναδική θέα

Τo EmGard Suites Kythnos αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση διαμονής, στο πανέμορφο νησι της Κύθνου. Θα λατρέψετε τη μοναδική θέα στη θάλασσα, αγναντεύοντας από ψηλά το λιμάνι του Μέριχα. Δίνοντας έμφαση και πάθος στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των διακοπών σας, δημιουργήσαμε ένα πολυτελές συγκρότημα από υπόσκαφες σουίτες με luxury υπηρεσίες και εγκαταστάσεις.

emgard

Η ΓΕΝΝΗΣΗ

Η ιδεά μας, ένα όνειρο πολλών ετών που έγινε πραγματικότητα

Το Ξενοδοχείο EmGard Suites

Με πολύ μεράκι και σεβασμό στο περιβάλλον δημιουργήθηκε στο υψηλότερο σημείο του Μέριχα ένα όνειρο πολλών ετών.Θα θέλαμε με μεγάλη μας χαρά και τιμή να σας διηγηθούμε με μία σύντομη ιστορία για το πώς χτίστηκε εκεί το EmGard Suites.

ΑΞΙΕΣ

H δύναμη & η ενέργεια της γης, η μοναδική θέα, η κομψότητα με luxury υπηρεσίες & εγκαταστάσεις

Το Ξενοδοχείο EmGard Suites

Τόσο η θέση, όσο και ο σχεδιασμός του EmGard Suites θα σας χαρίσουν εκπληκτικές εικόνες από τον όμορφο Μέριχα. Χαλαρώστε στην ιδιωτική σας βεράντα ή στην πισίνα και απολαύστε μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους σας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Βιοκλιματικός σχεδιασμός, φυσικά υλικά και απέριττες φόρμες

Το Ξενοδοχείο EmGard Suites

Οι λαξευμένες στο λόφο πολυτελείς σουίτες του EmGard Suites, τα φυσικά υλικά και ο γεωμετρικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με το μικρό υψόμετρο, δημιουργούν ένα “μικροκλίμα” δροσιάς στις ζεστές καλοκαιρινές μέρες.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Τοποθετημένο στρατηγικά στην πλαγιά του Μέριχα της Κύθνου

Το Ξενοδοχείο EmGard Suites

Τo EmGard Suites Kythnos απέχει περίπου 1χλμ από το λιμάνι της Κύθνου στον Μέριχα, 6χλμ από τη Δρυοπίδα και 5χλμ από τη Χώρα. Πλοία για την Κύθνο αναχωρούν καθημερινά από τον Πειραιά, το Λαύριο, αλλά και άλλα Κυκλαδίτικα νησιά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Υψηλή βαθμολογία στο σύνολο των επισκεπτών μας

Το Ξενοδοχείο EmGard Suites

Έχουμε 97% υψηλή βαθμολογία στο σύνολο των επισκεπτών μας!